KOO-DI SUN AND SLEEP

12.00
Palun klõpsake sellel lingil, et kontrollida päevade arvu teie pakkumises

Kokkupandav reisivoodi kaalub kõigest 2,5 kg ning sel on sisseehitatud putuka- ja pimendusvõrk, seega saab teda igale reisile kaasa võtta ning sobib kasutamiseks nii ruumis sees kui vabas looduses!

SOOVITAME lastevanematele, kes soovivad tagada kuni 18kuusele lapsele omaette magamisaseme

Hind
1-3 päeva 12€
4-7 päeva 15€
8-10 päeva 18€
11-14 päeva 20€
Tagatisraha: 40 EUR

Kui lähed reisile ja kavatsed ööbida apartemendis või külalistemajas, on suhteliselt keeruline leida selline peatuspaik, kus oleks olemas lapsevoodi. Kokkupandava reisivoodi Koo-di laenutamine lahendab selle probleemi!
Koo-di kokkupandavad voodid on projekteeritud tuntud firma Samsonite disainiprojekti alusel ning nende eripäraks on kerge ja tugev konstruktsioon: voodi kokkupanemiseks ja lahtivõtmiseks kulub kõigest paar minutit!

  • Kompaktsus – kokkupandult on voodi mõõtmed kõigest 60 x 30 x 18 сm, seepärast mahub ta vaevata seljakotti või kohvrisse
  • Kasutuslihtsus – voodi saab kõigest 2 minutiga pakkida lahti avaraks ja stabiilseks magamisasemeks
  • Ohutus – integreeritud putukavõrk ja UV-kiirguse eest kaitsev tume pimendusvõrk voodi külgedel lasevad beebil rahulikult magada
  • Komplekti kuuluvad pehme madrats ja mugav transpordikott.
  • Viimastel aastatel on voodi saanud mitu auhinda, sealhulgas Mother&Baby Award Best Travel Item kui parim reisitoode lastega reisimiseks.
Muud kaubad